Asperges van Martens

Het Limburgse witte goud: de koningin onder de groente.

Als voorgerecht krijg je een verse aspergesoep met stukjes asperges gegarneerd met peterselie. Het voorgerecht wordt opgevolgd door heerlijke asperges van Martens met een hollandaise saus, vergezeld door heerlijke ham, krieltjes van Jongen-Budé en een eitje, dit alles gegarneerd met peterselie. Om deze heerlijke maaltijd af te sluiten krijg je als nagerecht een aardbei-pistache lingot. Voor dit gerecht is een bijpassende witte wijn gekozen: de Weissburgunder 2021 van Weingut Oswald.

De kookvideo wordt begeleid door Jeroen van Gansewinkel, chefkok bij restaurant Damianz.

Proef nu het seizoen!

bedrijfsbarbecue
Spaakhammetje van Livar

Het Limburgse kloostervarken.

Meer info
Mosselen van Prins & Dingemanse

Het Zeeuwse zwarte goud.

Meer info
bedrijfsbarbecue
Wild uit de Veluwe

Het Veluwse wild.

Meer info