Een droom die uitgekomen is: thuis dineren met seizoensproducten!

Jeroen Fluijt zijn passie en beleving voor lekker eten gaan terug naar de tijd dat hij bij zijn moeder als kleine jongen al in de keuken hielp. Samen hebben zij de heerlijkste maaltijden op tafel gezet. Jeroen zijn moeder was een ware keukenprinses en is na haar opleiding ook les gaan geven op een toenmalige huishoudschool.

Ze schreef haar eigen recepten op in een Blue Band kookboekje. Hetgeen door de jaren heen vol is geraakt met allerlei kook vlekken. Jeroen zijn moeder kookte veel met seizoensgebonden producten. Ze leerde hem al vrij vroeg dat de smaak van de natuur het lekkerste is in het seizoen zelf.

De passie en liefde om de mooie producten van het seizoen te delen, is voor Jeroen altijd een ultieme droom geweest. Een droom die nu is uitgekomen!

Samen met Jeroen slaat A-Z een weg in die helemaal van deze tijd is. Een tijd waarin minder verspilling, duurzaamheid, kwaliteit, puur en lokaal eten centraal staan.

Onze nieuwe Seizoensboxen bevatten een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht inclusief bijpassende wijn!

Dus wil jij genieten van eerlijke, lokale, regionale kwaliteitsproducten uit het seizoen?
Dan ben je bij A-Z aan het juiste adres. Onze Seizoensboxen bevatten allemaal de beste producten die passen bij het seizoen.

Proef nu het seizoen!

Snel bezorgd

Voor 13:00 besteld, is morgen in huis.

Alle benodigdheden

We verzorgen alles voor een onbezorgd thuisdiner.

Service van A tot Z

Jij geniet van het seizoen! Wij doen de afwas.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je ons graag even spreken over een
bepaald onderwerp? Dan staan we je graag te woord.

 

Kronenbergweg 11
5976 NV Kronenberg

verkoop@a-z.nl