Wild uit de Veluwe

Het Veluwse Wild: een waar gastronomisch juweel.

Om te beginnen krijg je twee amuses, een amuse van geitenkaas en tomaten confit en een amuse van zalmtartaar en dillecrème. Het voorgerecht bestaat uit een heerlijke bospaddenstoelensoep met verse bospaddenstoelen.  Het voorgerecht wordt opgevolgd door een stoof van wild, vergezeld door een Rösti van pompoen en wortel, een Gieser Wildeman stoofpeer, streekfrites en  pompoen hoemoes. Het diner wordt afgesloten met een chocolade trio met hazelnoot crème. Voor dit diner is een bijpassende rode wijn gekozen: de Aristocratico Valpolicella Ripasso DOC.

Proef nu het seizoen!

bedrijfsbarbecue
Spaakhammetje van Livar

Het Limburgse kloostervarken.

Meer info
bedrijfsbarbecue
Asperges van Martens

Het Limburgse witte goud.

Meer info
Mosselen van Prins & Dingemanse

Het Zeeuwse zwarte goud.

Meer info