Château de la Nauze Bordeaux Supérior 2018

Château de la Nauze Bordeaux Supérior 2018

Château de la Nauze Bordeaux Supérior 2018

Kwaliteitswijn

Bij een lekker diner hoort natuurlijk een passende wijn. Maar welke ga je kiezen? Er is zoveel aanbod dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Die keuzestress zullen we je besparen. Kies je namelijk voor onze  Livar seizoensbox, dan kies je automatisch voor een kwaliteitswijn die goed past bij het gerecht dat je op tafel gaat zetten.  

Wine Companions

Om tot de perfecte wijnkeuze te komen voor onze seizoensboxen zijn de culinaire creasofen Jelle en Jeroen samen afgereisd naar Frankrijk om daar met eigen ogen te aanschouwen hoe daar met veel liefde en onder de stralende zon de verschillende bordeauxwijnen worden gefabriceerd. “We hebben een bezoek gebracht aan Chateau de la Nauze waar de familie Mevrou sinds 2014 de skepter zwaait", vertelt Jelle enthousiast. “We hebben vele wijnen mogen proeven en zijn uiteindelijk tot een gezamenlijk besluit gekomen, waar zowel Jeroen als ik achter staan. Natuurlijk moesten we toen nog een leverancier zien te vinden en kwamen we terecht bij onze buurtondernemer de Wine Companions, gevestigd te Venlo. Dit bedrijf weet als geen ander welke wijn bij welk gerecht past en zij vonden onze keuze gelukkig meer dan voortreffelijk.”

Château de la Nauze Bordeaux Supérior 2018

“Dat A-Z kiest voor de 'Château de la Nauze Bordeaux Supérior 2018' als wijn bij hun nieuwe concept vind ik niet vreemd", aldus Marcel Swaghoven van de Wine Companions. "Integendeel zelfs, dit klopt helemaal! Deze wijn is speels van smaak, elegant en sappig. Met deze Bordeaux haal je echt een pareltje in huis waardoor het vlees nog beter tot zijn recht zal komen en de smaken nog meer verdiept zullen worden. Deze prachtige bordeauxwijn is gemaakt van de druivensoorten Merlot en Cabernet Sauvignon. De wijn is donkerrood van kleur en heeft een geur van zwart fruit en vanille. De smaak is vol van zwart rijp fruit, zoals bessen en bramen, met een soepele ronde tannine. Een echte authentieke Bordeaux-wijn die excellent past bij het vlees van het Livar kloostervarken uit de  seizoensbox van A-Z."

Koning in Frankrijk

"Wil je een keer onze seizoensbox uit proberen? Dat kan, zelfs dit jaar al kun jij je gasten gaan verwennen met een heerlijk thuisdiner. Ga jij voor kwaliteit en lekker makkelijk kies dan in 2023 voor het all-in thuisdiner. Met een glaasje bordeaux in je hand en al je familie en vrienden om je heen voel jij je de koning in Frankrijk maar dan gewoon thuis, aldus de creasofen van het A-Z seizoensbox Menu 

Jeroen: “Geen keukenprins(es)? Met ons Seizoensbox Menu kom je goed beslagen ten ijs.”

Jelle: “Thuis genieten wordt lekker makkelijk met deze gevarieerde seizoensbox.”