Jouw kerstpakket piekfijn geregeld

Jouw kerstpakket piekfijn geregeld

Jouw kerstpakket piekfijn geregeld

Ondernemer Jelle presenteert het Veluws Wild Seizoensbox Menu

Kerstpakket

December nadert rap. Het is sneller Kerst dan je denkt. Ben jij verantwoordelijk voor de kerstpakketten van het personeel en wil je dit jaar met écht iets speciaals komen? Dan heb ik (Jelle) voor jou een kersttopper, waar iedereen blij mee zal zijn. Hoe leuk is het als je een all-in kerstdiner cadeau krijgt. En je dus geen boodschappen hoeft te doen in te drukke supermarkten en helemaal gratis thuis mag dineren en genieten van een heerlijk origineel kerstdiner? Onze kerst dinerbox biedt jouw personeel de luxe van een restaurant maar de sfeer van thuis. Geen knellende broekriemen of stijve blazers, maar dineren in joggingpak is in 2023 dé trend.

Streekproducten

Het kerstdiner zal geleverd worden in één compacte box voorzien van een handige bereidingskaart. Zelfs het onhandigste personeelslid kan tijdens Kerst met deze box als een echte chefkok staan stralen in zijn eigen keuken. Onze seizoensbox is met zorg samengesteld door mij en mijn collega-creasoof Jeroen met de mooiste streekproducten van eigen bodem. Geen drukke supermarkten en kerststress meer dus voor jouw personeel. Zij kunnen met Kerst écht uitrusten en genieten, en zullen na het kerstreces weer vol energie op de werkvloer terugkeren. Zo snijdt het mest aan twee kanten. De baas blij en het personeel blij!

Kerst Dinerbox

Onze kerst dinerbox bestaat uit een Veluwse Wild Seizoensbox Menu waarbij smaak en gemak 'lekker makkelijk' in elkaar overvloeien. Geen moeilijke bereidingstechnieken meer nodig, maar met eenvoudige handelingen kan een ieder een kerstdiner organiseren waar nog lang over nagepraat zal worden. De bijgerechten zoals rustieke streekfrites en stoofperen maken deze seizoensbox helemaal af. Om het écht helemaal af te maken hebben we nog een luxe Ripasso wijn in de seizoensbox erbij gedaan. En om het écht, écht af te maken of tewel de kers op de taart: geen afwas, die doen wij!

A-Z is méér dan barbecue! (Het Veluwse Wild Seizoensbox Menu is verkrijgbaar vanaf 18 oktober 2023)